תמכו בנו

/
EN

תמכו בנו

הצטרפו לניוזלטר שלנו

הולך לעיבוד: ערב השקה לספר "הֶלֶך"

ערב לכבוד הרומן הגרפי של יניב טורם, שעוסק ב"שיטוט חזותי בין דת לדתיות"
13 יוני 2022

/

מכון הרטמן

Jun 13, 2022
timetime
07:00 pm ISRAEL
12:00 pm ET
11:00 am CT
10:00 am MT
09:00 am PT
More Time Zones
location

Region: מכון הרטמן

הספר ״הֵלֶךְ״ הוא רומן-גרפי, המציג שאלות כנות בנושא דת, אמונה, חינוך ורגשות אשם, דרך שיחה אינטימית שקיים המאייר יניב טורם עם אבא שלו, סביב הקריאה בספרו של מיכה גודמן, ״חזרה בלי תשובה״.

בערב ההשקה, שייערך במכון הרטמן תחת הכותרת "הולך לעיבוד" ישתתפו העיתונאי עקיבא נוביק, עורכת הספר קרן כץ, המאייר והמעצב דוב אברמסון והמחבר יניב טורם. תנחה את הערב מור שמעוני, שלומדת יחד עם טורם בבית המדרש לרבנות ישראלית.

במהלך הערב יוקרן סרט אנימציה קצר המבוסס על הספר.

עוד בנושא
עיקבו אחרי מכון הרטמן
הרשמו לניוזלטר של מכון הרטמן

SEND BY EMAIL

The End of Policy Substance in Israel Politics