תמכו בנו

/
EN

תמכו בנו

הצטרפו לניוזלטר שלנו

עוברים מסך: הסרט "החולמות" ושיחה עם היוצרת

מפגש שלישי בסדרת "עוברים מסך": ד"ר חנה פנחסי משוחחת עם הבמאית אפרת שלום-דנון
22 יולי 2020

/

אירוע מקוון

Jul 22, 2020
timetime
08:30 pm - 09:30 pm ISRAEL
01:30 pm - 02:30 pm ET
12:30 pm - 01:30 pm CT
11:30 am - 12:30 pm MT
10:30 am - 11:30 am PT
More Time Zones
location

Region: אירוע מקוון

הכינו את הפופקורן: סדרת "עוברים מסך" של מכון הרטמן מציעה לכם לצפות בסרטים ישראליים ולאחר מכן להצטרף לשיחה עם היוצר שמאחוריהם.

והפעם: "החולמות", סרט העוסק בנשות קולנוע חרדיות ובתהליך המורכב של יצירה קולנועית בציבור החרדי. רוחמה ותקווה החרדיות, האחת מורה והשנייה פאנית, יוצאות להגשים את חלומן ליצור קולנוע בתוך החברה הסגורה שבה הן חיות.

כמו נשים חרדיות אחרות, שהחלו בשנים האחרונות ליצור סרטים לקהל נשי בלבד, יש להן רצון עז להתבטא למרות הצנזורה הרבנית המחמירה. האם ימצאו את החופש ביצירה? וכיצד יצליחו להשמיע את קולן בתוך עולם נוקשה של מגבלות ואיסורים?

 

עיקבו אחרי מכון הרטמן
הרשמו לניוזלטר של מכון הרטמן

SEND BY EMAIL

The End of Policy Substance in Israel Politics