תמכו בנו

/
EN

תמכו בנו

הצטרפו לניוזלטר שלנו

מפגש 5: מיכה גודמן, ד"ר אורית אבנרי והרב דני סגל

לקראת תשעה באב, מפגש לימודי במכון הרטמן בירושלים, בהשתתפות הפייטנים נריה רפאל כנפו ויהלה חלמיש. האירוע ישודר בעמוד הפייסבוק של המכון
15 יולי 2021

/

מכון הרטמן

Jul 15, 2021
timetime
07:30 pm - 09:30 pm ISRAEL
12:30 pm - 02:30 pm ET
11:30 am - 01:30 pm CT
10:30 am - 12:30 pm MT
09:30 am - 11:30 am PT
More Time Zones
location

Region: מכון הרטמן

במפגש האחרון של סדרת "עת לרפוא", העוסקת בחורבן וצמיחה, בקושי ובהתרוממות, ייערך ערב לימוד מוזיקלי במכון.

את הערב יפתח מיכה גודמן בשיעור על "בשורות נסתרות בנבואות החורבן במקרא".

לאחריו ישוחחו הרב דני סגל וד"ר אורית אבנרי על מגילת איכה, תחת הכותרת "לשהות בכאב, להיאחז בנחמה". את השיעור ילוו מוזיקלית הפייטנים נריה רפאל כנפו ויהלה לחמיש, שייקראו מתוך המגילה בנוסחים שונים.   

עוד בנושא
עיקבו אחרי מכון הרטמן
הרשמו לניוזלטר של מכון הרטמן

SEND BY EMAIL

The End of Policy Substance in Israel Politics