תמכו בנו

/
EN

תמכו בנו

הצטרפו לניוזלטר שלנו

קורונה דור 2.020: געגועים לחיבוקים חמים

נגיף הקורונה וההגבלות שהוטלו כדי למנוע את התפשטותו שינו את היומיום שלנו. הריחוק והפירוד הפכו לחלק מחיינו האישיים, הקהילתיים ואפילו הישראליים. שווה שיחה, לא?
21 יולי 2020

/

אירוע מקוון

Jul 21, 2020
timetime
07:00 pm - 08:00 pm ISRAEL
12:00 pm - 01:00 pm ET
11:00 am - 12:00 pm CT
10:00 am - 11:00 am MT
09:00 am - 10:00 am PT
More Time Zones
location

Region: אירוע מקוון

תוכנית הקיץ של מכון הרטמן מציעה לבוגרי מכינות ומדרשות שני מפגשי זום ייחודיים. כל מפגש מתחיל בשיחה משותפת של שני מרצים, ולאחר מכן יתקיים דיון אינטימי יותר בחדרים וירטואליים, בהנחיית בוגרי מכינת "חברותא".

המפגש הראשון, "געגועים לחיבוקים חמים", יעסוק בחוויית הפירוד בכמה מרחבים, בעקבות הקורונה: המרחב האישי של האדם – בין גוף לנפש, המרחב החברתי של הקהילה והחברה, וגם המרחב הישראלי ההיסטורי, בתקופה זו של ימי בין המצרים.

את המפגש ינחו הרב אלקנה שרלו והרבה קרן אפלבאום-ריף.

עיקבו אחרי מכון הרטמן
הרשמו לניוזלטר של מכון הרטמן

SEND BY EMAIL

The End of Policy Substance in Israel Politics